maanantai 18. huhtikuuta 2016

Viikonloppureissu Frankfurtiin ja vähän sitä sun tätä

SERVUS! Toinen työviikko kului nopeasti. Ensimmäisen viikon aikana toisen kerroksen remontti saatiin lähes valmiiksi, joten toisella työviikolla myymälässä oli rauhallisempaa. Teimme tavallisia myymälätyötehtäviä, kuten pukuhuoneiden siivoamista, kuorman purkua ja uusien tuotteiden esillepanoa. Vietimme myös paljon aikaa liikkeen kellarikerroksessa, josta lähetimme vanhojen mallistojen tuotteita takaisin keskusvarastolle.



Täällä Saksassa tupakkatuotteiden mainostaminen ei ole laissa määritelty samalla tavalla kuin Suomessa, joten lähes joka puolella näkyy "You decide" -mainos Marlborolta. Myös asiakaspalvelu täällä on kovin erilaista kuin Suomessa. Myyjät tuntuvat haluavan päästä eroon asiakkaista niin pian kuin mahdollista ja ostokset on pakattava siihen tahtiin, kun myyjä niitä kassalla lukee.



Vietin viime viikonlopun pilvenpiirtäjien keskellä Frankfurtissa. München on erittäin vanha ja perinteinen saksalainen kaupunki verrattuna Frankfurtiin. Täällä esim.Vapianolla on myös eri menu kuin Frankfurtissa. Myös baijerilainen murre on eri kuuloista kuin muualla puhuttu saksa. Molemmissa kaupungeissa on hyvät puolensa, mutta täällä etelässä on mielestäni rauhallisempaa. :)



Keskiviikkona vierailemme yhteistyökoulullamme ja vietämmekin siellä kokonaisen koulupäivän. Hauskaa päästä näkemään, miten saksalainen koulu eroaa Helmestä.

Ciao!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti